MO-Vision Consulting

Wie zijn wij?

WIE ZITTEN ER ACHTER MO-VISION CONSULTING?

MO-Vision is opgericht door drs S.W. Ermstrang. Na een studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Michigan State University in USA, specialisatie Marketing en Marktonderzoek, raakte hij in het internationale bedrijfsleven betrokken bij productontwikkeling vanuit marketing-optiek.

Na de oprichting van MO-Vision als onafhankelijk consultancy bedrijf is hij betrokken geweest bij een scala van adviesprojecten en onderzoeken op marketing gebied voor motorfiets producenten, design bureau's en reclame bureau's.
Voor een voorbeeld van deze projecten zie de Portfolio.

ERVARING EN SPECIALITEITEN

MO-Vision Consulting heeft uitgebreide ervaring op het gebied van sportieve high-involvement produkten (zoals motorfietsen, scooters, boten) en heeft veel enthousiasme voor 'alles wat beweegt'. Al met al is door de jaren heen een enorme databank van 'consumer insights' opgebouwd op dit gebied!

MO-Vision is gevestigd in Zandvoort, een inspirerende omgeving vanwege strand en circuit, en een van Holland's beste locaties voor windsurfen en kitesurfen; diverse Windsurf PWA World Cups en Red Bull King of the Air zijn hier reeds 'voor de deur' gevaren.

CONTACT

MO-Vision Consulting
Van Galenstraat 146
2041 JW Zandvoort

E-mail: info@mo-vision.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

MO-Vision hanteert algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nr. 34169223, deze sturen wij U op verzoek uiteraard toe.Introductie
Activiteiten
Wij zijn wij?
Portfolio
Contact
Nederlands English
 
bottom graphics
© MO-Vision Consulting 2003-2023